Тілт 250

20.00 грн

25 в наявності

від 10 шт. - 12,00 грн
Слідкуйте за новинками на нашому сайті.

Засоби захисту рослин Проти хвороб, грибків

Вага 2 мл. Фунгіцид для захисту зернових колосових від комплексу хвороб листя та колосу, забезпечує стабільний урожай та якість товарного і насіннєвого зерна.
Тілт надходить у рослини через листя та стебла і переміщується акропетально. Він володіє тривалим захисним, лікуючим і винищувальною дію на збудників хвороби, припиняє їх подальший розвиток і пригнічує у них спороутворення. Відзначена росторегулирующая активність Тилта щодо культурних рослин.
Властивості і переваги застосування фунгіциду Тилта-250.
Висока ефективність і надійність у боротьбі з економічно важливими захворюваннями листя та колосу зернових культур (септоріоз, ринхоспороз, піренофороз).
Не тільки збільшує врожайність, але і підвищує якість зерна.
Не змивається дощем.
Простота в застосуванні.
Безпечність для користувача.
Широкий спектр дії на усіх зернових культурах.
Системна дія.
Висока тривалість дії.
Єдина норма витрати для всіх культур.
Тілт проявляє однаково високу ефективність як при високому, так і при низькій відносній вологості повітря. Підвищені температури повітря в період використання фунгіциду підсилюють його ефективність.
Інструкція із застосування:
Для обприскування хворих рослин 2 мл препарату розчиняють у малій кількості води, потім доводять розчин до 5 л води. У профілактичних цілях – 2-3 мл на 10 л води. Застосовують за 20 днів до збирання врожаю. Дія проявляється через 2-3 години після обробки.

Артикул: 16086 Категорії: ,